Barnens egen kyrka

Lifecenter kids "LIFEKIDZ" är platsen där barnen träffas och firar gudstjänst varje söndag. Vi träffas i kids lokaler på entréplan i Lifecenter kl.11. Incheckningen startar redan kl10:30 där barnen välkomnas av kidsledare.

Vi startar med fri lek som t.ex pingis, innebandy, fotboll i sportrummet, eller kanske tv-spel tillsammans med andra eller pyssel, dans, lek och spel. Efter det är det dags för barnens egna gudstjänst med lovsång, kollekt, tävling och predikan. Efter gudstjänst delar vi upp oss i connectgrupper för olika åldrar och pratar om ett bibelord eller samtalar om livet. 

Våra ledord är:

  • Jesus

  • Roligt

  • Tryggt

  • Nutida

  • Attraktivt

Vårt mål är att barnen ska känna sig sedda och älskade, bygga en härlig gemenskap och att barnen får lära känna Jesus som sin frälsare och bästa vän.

KidzWeekend 2017 i Ludvika

Den 16-18 juni är det dags för killar och tjejer som under våren gått i årskurs 1-6 att åka på KidzWeekend med Lifecenter och denna gång blir det några riktigt roliga sommarlovsdagar fulla av kreativitet, tävlingar, bad, samlingar, go gemenskap och inte minst övernattning i Ludvika Jägarnäsgården. 

Vi avslutar sedan hemma i Västerås Lifecenter med alla föräldrar, syskon, släktingar och vänner i samband med 11-gudstjänsten på söndagen.

 

Anmälan görs här